Rönsy Sheffieldissä 24.2.2013!

Sunnuntaina sähähtää Sheffieldissä, kun Rönsy esiintyy Northern Lights-festivaalin avajaiskonsertissa Sheffieldin yliopistolla! Konsertti alkaa klo 19.30. Sitä ennen tutustutaan suomalaisiin perinnebiiseihin Rönsyn workshopissa klo 15.

Watch out Sheffield! Rönsy is going to perform at the opening concert of Northern Lights festival on Sunday 24th of February. The event will take place in Firth Hall at 7.30 pm in the evening. Before that Rönsy will give a workshop at 3 pm for young and old. Welcome!!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s