Rönsyn levynjulkaisukiertue 12.-16.11.!!!

Rönsyn levynjulkaisukiertue lähestyy kovaa vauhtia! Kansanmusiikkiliiton marraskuun 2014 kiertueyhtyeeksi valittu Rönsy kiertää Suomea viiden paikkakunnan voimin ja juhlistaa toisen pitkäsoittonsa ilmestymistä. Lämpimästi tervetuloa keikoille!

Rönsy is finally releasing their second album and will be touring on November in Finland. Welcome to the gigs!

12.11. Perinnearkku, Ravintola Allotria, Hämeentie 68, Helsinki
13.11. Rahvaanmusiikin ilta, Telakka, Tullikamarin aukio 3, Tampere                           15.11. Kaamospelit, Tupasoitto, Kotiseututalo Påkas, Vantaa                                             14.11. Lasten kulttuuriviikot, Poselli, Nortamonkatu 12, Rauma                                       16.11. Kisko-klubi, Vihreä talo, Pohjoinen asemakatu 1, Riihimäki

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s