Rönsy & Meri-Lapin jousikvartetti / videolinkki!

Jo pari vuotta sitten haaveilimme, miltä Rönsyn musiikki kuulostaisi jousikvartetilla höystettynä. Siitä se idea sitten lähti ja saimme sovittajiksi upeat taiturit Tero Hyväluoman, Kalle Vainion & Timo Alakotilan. Soitimme syyskuussa 2019 minikiertueen Meri-Lapin jousikvartetin kanssa ja nyt onkin ilo tarjoilla teille maistiaisia kantaesityksestä Aineen taidemuseolta Torniosta. Erityiskiitos Suomen Kulttuurirahastolle ja Taikelle tämän Rönsyn 10-vuotisprojektin tukemisesta!

Here´s a video compilation from our first concert with a string quartet from September 2019! We started to dream of this project two years ago and it was just so amazing to finally play our own music and these magical arrangements made by Tero Hyväluoma, Timo Alakotila and Kalle Vainio live. Enjoy!
Video & recording: Mauri Lähdemäki

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s