Uusia live-videoita! / New live videos!

Hitaasti mutta varmasti editoimme Rönsyn kotistudiossa viime vuosien keikkatallenteita. Seuraavien viikkojen aikana YouTubeen putkahtelee live-videoita, käyhän katsastamassa jo legendaariseksi muodostunut ”… se on mentävä!” sekä Mahamöllikköö & Viipurin pukki.

Slowly but steadily we are editing our live videos from past years. During next weeks we’ll publish them on YouTube. Check out the already legendary ”… se on mentävä!” and Mahamöllikköö & Viipurin pukki.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s